Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ήντα τζαιρούς εφτάσαμεν

Δύσκολο να είσαι έφηβος. Ακόμα πιο δύσκολο όταν είσαι διαφορετικός.

Την σήμερον ημέρα οι έφηβοι γυρίζουν συνέχεια μες τα κλαμπ, πίνωντας ποτά ώσπου να λίσει ο εγκέφαλος τους τζαι να μεν θωρούν μπροστά τους, τζαι καπνίζουν 3 πακκέτα τσιάρα την ημέρα.
Οι κορούες βαστούν τσέντες αξίας μοτόρας τζαι τα αγόρια βαστούν, well, μοτόρα. Τα ρούχα τους εν πάντα τελευταίας μόδας τζαι πανάκριβα (θενξ παπάκι!) πράμα που τους κάμνει ούλλους να μοιάζουν identical, τζαι όταν πάσιν μαχαζιά βαστούν 500 ευρώ spending money. Το εβδομαδιαίο τους χαρτζιλίκι κειμένεται στα περίπου 100 ευρώ. Κάμνουν meaningless σεξ που τα 14 τους με τον/την κάθε βλάκα τζαι αν πάθουν κανένα pregnancy scare λαλούν "μα είμαι μιτσία ακόμα!".


Have we lost all our morals? Πού εννά καταντήσει τούτη η κοινωνία (ο θεός να την κάμει κοινωνία) όταν γίνουμε ενήλικες? Λαλούν ότι προοδεύκουμεν τζαι ότι εμείς οι νέοι εννα φέρουμε ένα καλλύττερο μέλλον. Ναι, σιγά. Εννά shέσουμε πάνω μας. Πολλά λίοι που μας ασχολούνται με τα πράματα που γίνουνται στο κόσμο, προβληματίζουνται τζαι προσπαθούν να κάμουν κάτι.

Εγώ πάντα ήμουν rebellious τζαι ποττέ  δεν ήθελα να ντύνομαι σαν τους άλλους, να μιλώ σαν τους άλλους ή να κάμνω τζείνα που κάμνουν οι άλλοι. Γιατί να μαζοποιούμαστε; Γιατί να χάννουμε τον εαυτό μας; Στο κάτω κάτω το μόνο πράμα που έχουμε στο τέλος της ημέρας εν ο εαυτός μας. Why not embrace it τζαι να κάμνουμε τζείνο που μας γουστάρει τζαι όι τι μας επιβάλλει η μάζα; Ο καθένας εν μοναδικός τζαι τούτο κάμνει τον κόσμο τόσο όμορφο! Γιατί να μεν αποδέχεται ο ένας τον άλλο, πόσο μάλλον τον ίδιο του τον εαυτό;

Συνεχίζω να ζώ στο περιθώριο με την ελπίδα πως what goes around comes around τζαι μιάν ημέρα εννά τα έβρουν ούλλα μπροστά τους.

Σας αφήνω με ένα υπέροχο τραγούδι που ταιριάζει με το θέμα.

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή. Πάντα έτσι να΄σαι. Να σκέφτεσαι, να προβληματίζεσαι και να αρνείσαι να μπεις σε καλούπια. Ενεκάτσιασεν η ψυσιή μου τα κοπάθκια πρόβατα που παράγει η σημερινή κοινωνία. Κάθε σκεπτόμενο ον εν επικροτούμενο. Keep it up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pellameni,
    Καλή αρχή με το μπλογκ σου! Φαντάζουμε πόσο δύσκολο είναι να είσαι έφηβος μες τούτη την κοινωνία. Να μείνεις διαφορετική, όπως είσαι, τζαι ας είσαι στο περιθώριο.
    Περιμένω να διαβάσω και τα επόμενα σου ποστς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Defiance
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Shέρουμαι που έshει τζαι άλλους που σκέφτονται σαν εμένα.

    @ Xippasmeni
    Ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να γράψω και άλλα ποστς λείαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή και από μένα! Εχείς και εσυ τα δίκαια σου....στήν Κύπρο είναι ακόμα πιο δύσκολο να είσαι ο εαυτος σου....όμως θέλω να ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρεσ για ολους μας. Θα περιμένω και εγώ νέα ποστς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή