Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Φέισμπουκ

Χέι έβριουαν,
  Ήθελα να γράψω ένα ποστ σχετικά με το Φέισμπουκ, επειδή τωρά τελευταία θκιαβάζω διάφορα ποστς που λέουν ότι έννε καλό τζαι λοιπά. Εγώ προσωπικά έχω Φατσοβιβλίο. Νάι συμφωνό ότι το Φατσοβιβλίο από βιβλίο έγινε βίβλος της σημερινής κοινωνίας, αλλά εν στο shέρι του κάθε ενός πόσο εννά το αφήκει να επηρεάσει την ζωή του. Αν κάποιος επιλέγει να το κάμει θεόν του, πρόβλημαν του, σίριουσλυ εν λυπηρό. Αλλά εν θεωρώ ότι εν κακό απλά να έshεις. Για μένα εν πάρα πολλά βοηθητικό, ιδιαίτερα με το προσκοπείο. Έχουμε δικό μας γκρουπ στο οποίο κανονίζουμε δράσεις, κάμνουμε events τζαι συγχρονιζούμαστε για το ποιός εννά πάει σε κάθε δράση τζαι έτσι. Ε ναί, κάμνουμε τζαι το χάζι μας με το chat, τες φώτο που κάμνουμε ποστ τζαι τα βίντεο. Τζαι πιστέυκω πως ναι αν δεν τα εκάμναμε τούτα ούλλα το coordination θα ήταν πολλά πιο δύσκολο. Επίσης, it's a great way to keep in touch with people. Έshει ανθρώπους που ξέρω που ζουν εχτός Λευκωσίας ή Κύπρου τζαι επικοινωνούμε. Ιδιαίτερα με την αρφή μου την Πρας (για όσους δεν την γνωρίζουν, shame on you) βλέπουμε η μιά τις φώτο της άλλης και λοιπά.
  So please, μεν λαλείται ότι εν κακό. Άμα το χρησιμοποιούν σωστά εν βοηθητικό. Όπως ούλλα τα πράματα στο κάτω κάτω.

8 σχόλια:

  1. Are you going to the World Scout Jamboree?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι στο οτι εν βοηθιτικο κανενας δεν αμφιβαλει εγω θα το ονομαζα κακο οι τοσο για τον εθισμο που προκαλει σε καποιους που το χρησιμοποιουν λαθος αλλα γιατι καποιοι που εν πισω που τουτο ουλλο το συστημα εχουν το τροπο να ελεγχουν τον καθενα π εμας!τα προσωπικα στοιχεια που βαλεις στο facebook δινουν τουσ την δυνατοτητα να ξερουν πολλα για σενα ενω εσυ δεν ξερεις τιποτε για τζινουσ!οποτε ελεγχουν σε εμμεσα χωρισ καν να το καταλαβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι πολλά σωστό τούτο που λαλείς. Τζαι επίσης έχουν να πούν ότι οι φώτο που μπαίνουν ΦΒ έστω τζαι αν διαγραφούν τζίνοι έχουν τες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρά επήρα...
    Είσαι ο Ρούντολφ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ!!! ΓΠΔ (ΛΟΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου είσαι η αρφη της Πρασιναδας... Ο_ο ... ΕΙΜΑΙ ΣΥΧΗΣΜΕΝΟΣ ουιιιιιιιιιι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή