Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Φάση

Έshει μέρες που θέλω να πππποστάρω κάτι αλλα έν μου έρκεται τίποτε.

Περνώ λλίο φάση λέτλι. Νομίζω ένιξερω τι θέλω. Άρκεψα τζαι συνειδητοποιώ ότι εκόντεψε ο τζαιρός. Εκόντεψε ο τζαιρός να τελιώσει το σχολείο (έχω ακόμα ένα χρόνο). Εκόντεψε ο τζαιρός για τα deadlines των SAT. Εκόντεψε ο τζαιρός να σοβαρευτώ τζαι να αρκέψω να ασχολούμαι με research για πανεπιστήμια, να ετοιμάζω τις αιτήσεις μου.
Ως πέρσι εκαρτερούσα τα πως τζαι πως τούτα ούλλα αλλά τωρά ενιξέρω. Σίουρα είμαι έτοιμη για κάτι το καινούργιο στη ζωή μου, εδώ και καιρό. Αλλά κυρίως τωρά, μετά το τέλος της καλλιτεχνικής του σχολείου μου, η οποία ήταν σημαδιακή όι μόνο επειδή ήταν τέλεια τζαι επεράσαμε πολλά ωραία, αλλα τζαι επειδή ήταν τζαι η τελευταία αρκετών γνωστών μου που εννά αποφοιτήσουν. Έκαμε με να συνειδητοποιήσω ότι του χρόνου εννά 'μαι μια που τζείνους, τζαι εβαρυφάνηκε μου. Του χρόνου εννά εν η τελευταία μου καλλιτεχνική, η τελευταία μου χρονιά. Πολλά mixed feelings.
Έshει πολλά πράματα ακόμα που θα ήθελα να ζήσω στην εφηβική-σχολική μου ζωή τζαι έν έκαμα ακόμα. Ίσως πρέπει να φκω λλίο που το καβούκι μου αλλιώς εννά το μετανιώσω in retrospect.

9 σχόλια:

  1. πάρε φόρα και βούττα!
    τζαι μεν έχεις έννοια να τα κάμεις ΟΥΛΛΑ τωρά! έντζαι τελειώνει η ζωή τζιαμέ!

    γιατί άλλαξες το φόντο σου; αγαπούσα το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θενξ. Αρέσκει μου πολλά τούτο το νέο φόντο, εν πολλά κλην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνα μου μωράικι μου πόσο γρήγορα εμεγάλωσες τζε θα μου φύγεις σύντομα, κλαψ κλαψ..
    Ακόμα να το καταλάβω..
    Πρασινομήτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) Περιμένουμε, περιμένουμε αλλά άμαν έρτουν τα πράματα...Ούλλοι επάθαν την. Ούλλοι επεριμέναν πως και πως να τελιώσει το σχολείο αλλά ούλλοι πεθυμούν το σε κάποιο βαθμό.
    Τελιώνει μια φάση, έρκεται άλλη, έτσι εν η ζωή.
    Πρέπει να προσπαθούμε να πιάννουμε τα μέγιστα που κάθε φάση.
    Τζιαι τζίνο που είπεν η moonlight, εν τελιώνει η ζωή στα 18. Προσωπικά εφαήθηκα να κάμω μια φάουσα πράματα πριν να πάω στρατό τζιαι σπουδές σαμπως τζιαι εν έσιει μετά(well u never know αλλά..). Μεν πέσεις στην παγίδα.
    "Ίσως πρέπει να φκω λλίο που το καβούκι μου" Please do. Τζι'αν τα καταφέρεις πε μου τζιαι μένα τον τρόπο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I will try! Βασικά εν πολλά δύσκολο για μένα να γνωρίζω καινούριο κόσμο, της ηλικίας μου τουλάχιστον, αλλά εννα προσπαθήσω. Εν δύσκολο να φκαίνεις που το comfort zone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εν ωραίο το θιμ ναι, πολλά κλιν όπως είπες, αλλά άρεσκε μου τζαι το άλλο με τον τρόπο του. αρέσκε μου το συγκεκριμένο δλδ, τα πολλά γεμάτα εν μου αρέσκουν.

    και για μένα πάντα το πιο δύσκολο ήταν να γνωρίζω νέο κόσμο, αλλά τελικά τζίνους με τους οποίους εβρέθηκα στον ίδιο δρόμο τζαι εκολλούσα τζαι άξιζε να γνωριστώ, εγνωρίστικα.
    τζαι τελικά τούτο εν το θέμα. να έχεις ας εν τζαι λίους, αλλά να νοιώθεις να κολλάς. τέσπα, εν με αγχώνεις (ούτε εσύ, ούτε ο μισhαρός), μια χαρά είσαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θενξ :) το θέμα ένει να τους γνωρίσεις τζιόλας τζίνους τους λλίους... Αλλά νταξ σόου φαρ σόου γκουντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή