Κυριακή 20 Μαΐου 2012

thoughts

Εξεταστική περίοδος τζαι 'γώ κάθουμαι δαμέ τζαι θωρώ μιαν άσπρη σελίδα προσπαθώντας να σκεφτώ τι να γράψω. Αποφάσισα λοιπόν να αρκέψω να γράφω τζαι ότι γίνει. Πριν λίες μέρες άκουσα ότι εδέραν μιαν κοπελλουα νεαρή, της ηλικίας μας, λόγω του ότι εν γκέι. Περιττό να σας πω ότι ένιωσα χάλια γιατί αν έshει ένα πράμα που μισώ στον κόσμο εν η αδικία. Εσύ άνθρωπε μου που την έδερες, πε μου, σε τί σου έφταιξε; Τι σε κόφτει για τις προσωπικές της σχέσεις; Σαμπώς τζαι εδιέπραξε έγκλημα η γενέκα δηλαδή. Πόσο αχάριστος μπορεί να εν ο κόσμος; Αποφάσησα ότι θα αρκέψω να κάμνω κάτι για τα πιστεύω μου. Θα πάω στο επόμενο event της Accept τζαι θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Όποτε πω κάτι supportive για τους γκέι θωρούν με ζαβά, σάννα τζαι θέλουν να μου πουν ΄μα 'σαι λεσβία;' (που τζαι να είμουν, so what?), τόσο παράξενο φαίνεται στον κόσμο που υπερασπίζουμαι τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας, προπάντων τζείνων που επί καθημερινής βάσεως περιθωριοποιούνται που την 'μάζα'. Πάντα ενόμιζα πως επειδή τα πράματα που πιστεύκω εν κοινή λογική, π.χ. εν πρέπει να λαλείς κατζίες για τον άλλον επειδή εννά τον πληγώσεις, πρέπει να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον έτσι όπως είμαστε, κτλ. Τελικά όμως η λογική τούτη έννεν τόσο κοινή όσο ενόμιζα. Αν δεν σηκωστείς που την καρέκλα σου τζαι να παλέψεις για τα πιστεύω σου τίποτε εν θα γίνει...

10 σχόλια:

  1. Εγώ κόρη είμαι μαζί σου τζαι ξέρεις το. Όλοι οι ανθρωποι εχουμεν το δικαιωμα να ζουν την ζωή που επιλέγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που, in this case, εν επιλέγουν.

      Διαγραφή
    2. Good point. Εννοουσα οτι ο καθε ενας εσhει το δικαιωμα να κάμνει οτι θέλει στην ζωή του.

      Διαγραφή
    3. Ναι έπια το :p τζαι έshεις δίκαιο

      Διαγραφή
  2. Μάναμου ρε Πελ μου!! Το 50% του κύκλου μου εν άτομα γκέι, ώρες ώρες ξηχάνω πως ενεν αποδεχτοί που ούλλη την κοινωνιά, τζαι ότι τούτη η μη αποδοχή γίνεται βάση της σεξουαλικότιτας τους. Εν ηλιθίο τζαι χαζό, αλλά είμαι βέβαιη πλεον πως σιγά σιγά ο κόσμος ανιεί το μυαλό τους τζαι αφήνει πίσω τούτες τις παλαβές προκαταλήψεις.
    Καλές επιτυχίες Πελ μου στις εξετάσεις σου τζαι να περνάς καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερω τζιαι εγω μερικους γκέι.. ενας που τζιηνους εν.τζιαι συγγενεις μου..

    Οι παραπανω εν θελουν να το λαλουν, παραπανω για την αντιμετωπιση τους που την κοινωνια υποθετω. Λογικό, αν τζιαι προσπαθώ, με τζιηνους που ειμαι πιο κοντα να τους πίσω οτι ενεν κατι που πρεπει να ντρεπουντε τζιαι οτι ενεν μονοι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι 'γώ συμφωνώ μαζί σου ότι έννεν κατι που πρέπει να ντρέπουνται... Αλλά δυστυχώς η κοινωνία μας εν τους αποδέχεται ακόμα (αντί να ασχολούνται με σοβαρά προβλήματα ασχολούνται με τούτα τα πράματα) τζαι καταλαωβαίνω τους τζείνους που εν θέλουν να το λαλούν γιατί έχουν πολλά να χάσουν π.χ. οικογένεια, φίλους (αν τζαι νομίζω ότι έννεν πραγματικοί φίλοι αν δεν σε αποδέχονται όπως είσαι).

      Διαγραφή
  4. well said..άμαν δεν σηκωθούμε να υποστηρίξουμε αυτά που πιστεύουμε τίποτε εν θα αλλάξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή